Цена на доставката

цена на доставката до офиса на Наностил – Безплатно
цена на доставка до поискване от офис на Еконт Експрес – 4.00 лв.
цена на доставка до адрес на клиента – 6.00 лв.
При поръчка на продукти на стойност над 100,00 лв.- БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Начин на доставка

Доставката се извършва от Еконт Експрес – куриерска фирма, наета от Наностил ООД:

– на адрес, посочен от Вас. Необходимо ще е Вие да осигурите достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти (в случай, че е избрана доставка с наложен платеж). Ако не успеем да се свържем с Вас или упълномощено от Вас лице по телефона или не Ви намерим на посочения адрес в момента на доставка, пратката ще бъде върната в офиса на куриера до поискване от Ваша страна.

– до офис на Еконт;

Пратки, изпратени до Ваш адрес или до поискване от офис на Еконт, непотърсени от получателя в срок от 5 (пет) работни дни, се връщат на Наностил ООД и Наностил ООД се освобождава от задължението да достави отново пратката.

При отказ за получаване на пратка с поръчана стока, извън случаите, описани в Гаранции и рекламации, отказът се счита за неоснователен и клиентът дължи заплащане на всички разходи за доставка и връщане на пратката.

Срок за доставка – 2 работни дни

Поръчките се обработват до 24 часа от получаването им (в работни дни от 09:00 – 18:00 часа). Поръчки направени след 15.00 ч. се обработват на следващия ден.

Доставките се извършват в срок от 2 (два) работни дни от датата на потвърждение на поръчката по телефона, според графика на обслужване на Еконт.
Ако пожелаете доставка в почивен ден, в определен час или при други условия, различни от обичайната услуга, то следва да бъде направена допълнителна договорка за възможността за изпълнение и цената на услугата.

Доставките за населени места, в които няма офис на Еконт се изпълняват в срок от 3 (три) работни дни от датата на потвърждаване на поръчката по телефона.

Наностил ООД или представител на куриерската фирма се ангажират да Ви уведомят по телефона или на електронната поща, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Ако продуктът в момента не е в наличност или ще бъде доставен в срок, по-дълъг от 2 (два) работни дни, ще бъдете уведомени за срока на доставката при потвърждаване на поръчката по телефона от наша страна.